ÚJDONSÁG

arr3arr3Már a Facebookon isWeboldalunk bővítése eljutott odáig, hogy már a facebookon is megtalálhatóak vagyunk. Friss... arr3Hikvision termékek  termékek. A márkanévre kattintva megtalálja... arr3Együttműködő partnerünkÜgyfeleink teljeskörű kiszolgálása érdekében látogasson el partnercégünk weboldalára...

AKCIÓS ÁRU

TOP TERMÉKEK

KAPCSOLAT

Aletti Kft.
Szabadkai utca 1.
1047 Budapest
tel: +36-1-270-4756
fax: +36-1-238-0796
aletti@aletti.hu
www.aletti.hu

KÉRDŐÍV

Hogyan értesült az oldalról?

GoogleGoogle 52% E-mailE-mail 36% Ismerős általIsmerős által 6% EgyébEgyéb 7%

slide

Egyéb videó termékek

Biztosan Önnek is eszébe jut, hogy vajon mi történik az otthonában, a boltjában, a család távoli tagjaival amikor éppen nem tartózkodik ott?

A mai modern világunkban lehetőségünk van arra, hogy kövessük a számunkra fontos eseményeket akár a világ másik pontjáról is. Sokszor igen fontos az épületen belüli mozgások, illetve az épület környezetének megfigyelése, az áthaladó forgalom ellenőrzése, a mozgások nyomon követése. Ezt a célt szolgálják a videó megfigyelő rendszerek. A megfelelő szakértelemmel és körültekintéssel megtervezett és kiépített rendszerek megbízhatóan működnek a körülményektől függetlenül. A rendszerekbe épített kamerák a jó minőségű objektívekkel tökéletes képet tudnak készíteni. Az asztalivideójel feldolgozók és rögzítők DVR egységei rögzítik a beltéri, kültéri, speciális, speed dóm és IP kamerák által adott képeket. A digitalizáló kártya a PC-re rögzíthetőségben ad nagy segítséget, így a monitorokon keresztül követhetjük az események folyamatosságát. Az átalakítók a különböző csatlakozási pontok egyszerű összeillesztését teszik lehetővé. A BNC dugók, tápegységek és egyéb kiegészítők teszik teljessé a megfigyelőrendszerek kiépítéséhez szükséges anyagok tárházát.

 


ZTJhOWQ3O