ÚJDONSÁG

arr3arr3Már a Facebookon isWeboldalunk bővítése eljutott odáig, hogy már a facebookon is megtalálhatóak vagyunk. Friss... arr3Hikvision termékek  termékek. A márkanévre kattintva megtalálja... arr3Együttműködő partnerünkÜgyfeleink teljeskörű kiszolgálása érdekében látogasson el partnercégünk weboldalára...

TOP TERMÉKEK

KAPCSOLAT

Aletti Kft.
Szabadkai utca 1.
1047 Budapest
tel: +36-1-270-4756
fax: +36-1-238-0796
aletti@aletti.hu
www.aletti.hu

KÉRDŐÍV

Hogyan értesült az oldalról?

GoogleGoogle 52% E-mailE-mail 36% Ismerős általIsmerős által 6% EgyébEgyéb 7%

slide
slide
 

Tűzjelző rendszerek

Ma már a legtöbb új építésű és egyre több régi épület szerves részét képezik a beépített tűzvédelmi berendezések és tűzjelző rendszerek. Legyen szó lakóépületről, közigazgatási intézményről, gyártó üzemről, irodaházról vagy a mindennapi élet egyéb területeiről, mindenütt vannak olyan értékek, amelyeket védeni kell a tűztől. Elsődlegesen az emberi élet és az üzemi berendezés védelméről van szó. Az időben észlelt probléma és annak minél előbbi megoldásátszolgálják a kézi jelzésadók, hang- és fényjelzők, a kombinált hang-fény jelzők. A tűzvédelemben a legnagyobb hangsúlyt a megelőzésre, illetve a tűz korai észlelésére kell fordítani. Mindig a védeni kívánt helyiség funkciója és a környezeti tényezők alapján kell kiválasztani a megfelelő tűzjelző és tűzvédelmi rendszert.

Az érzékelők csoportosítása:

1.) Az automatikus érzékelőket a vizsgált jellemzők alapján négy csoportra osztjuk: füstérzékelők, hőérzékelők, lángérzékelők, multiszenzoros érzékelők.

2.) Érzékelési tér szerint három csoportra: pontszerű érzékelők, többpontszerű érzékelők, vonali érzékelők.

3.) A vizsgált állapot szerint szintén három csoportra: kétállapotú érzékelő, többállapotú érzékelő, analóg érzékelő.

 


 

 

Rendezés  

SOLO A5, füstjelző teszter spray
250 ml tesztaeroszollal töltött szóróflakon teszter spray optikai füstérzékelőkhöz.
Ár 6 400 Ft


MTEyOWYxM